-All sessions can be held in English-

De therapie

De klachten waarvoor deze therapievorm geschikt is, zijn heel divers. Dit kunnen problemen zijn op mentaal, emotioneel, lichamelijk of spiritueel gebied. Denk bijv. aan weinig zelfvertrouwen, faalangst, relatieproblemen, je alleen voelen, angsten en fobiën, eetproblemen, depressie, stress, eczeem, pijnklachten, rouwverwerking of zingeving.

Het uitgangspunt van de therapie is, dat elke klacht een oorzaak heeft en dat deze oorzaak meestal is te vinden in de ( vaak onbewuste ) onverwerkte ervaringen in het verleden.

Vrijwel elk probleem, elke klacht, elke ziekte met een zekere langdurigheid is dus geschikt om met deze therapie behandeld te worden.

De focus in mijn praktijk ligt op werken met vrouwen en de mensen in hun gezinssysteem.

Hoe ziet een sessie eruit?

Eerst doe ik een Intake van rond de twee uur. We bespreken je achtergrond en de klachten, om te bepalen wat je levensthema's zijn en waar de pijn zit. Ik heb dan aanknopingspunten voor waar er onverwerkte traumatische ervaringen kunnen zitten.

Je gaat in de sessie dan terug naar je jeugd (innerlijk kind werk), de geboorte, zwangerschap, conceptie of vorige levens. Je hoeft niet in reïncarnatie te geloven, wel is het belangrijk dat je de ervaringen die tijdens de sessie bovenkomen serieus neemt. Je kunt het opvatten als iets dat je onderbewuste je aan wilt reiken om de problemen uit te werken en op te gaan lossen.

Tijdens de sessie breng ik je in een lichte trance, een naar binnen gerichte verhoogde concentratie. Je wil en je herinnering blijven tijdens de trance volledig intact. Dat is heel belangrijk, want je moet volledig bewust blijven van wat er nou precies gebeurd is in het verleden, en hoe dat het heden heeft beinvloed. Je bent je dus tegelijk bewust van het heden en het verleden; dit heet het Elliptisch bewustzijn.

Op deze manier kun je gebieden van je onderbewustzijn onderzoeken en daar werk doen. Jij doet zelf het werk, ik begeleid je er doorheen. Het is een uitdaging om naar de pijn en de angst terug te gaan, maar ook ontzettend lonend.

Hoeveel sessies nodig zijn is niet precies vooraf te bepalen. In het algemeen geeft deze therapievorm echter snel resultaat.

 

Kosten:

Intake (ongeveer 2 uur): € 100,- incl btw

Verdere consulten (ongeveer 2 uur): € 100,- incl btw

Voice Dialogue sessie (opstelling met  Voice Dialogue, waarbij we naar aanleiding van een thema/probleem gaan praten met de verschillende delen in jou): duur ongeveer 1 uur, € 50,- incl btw

Sjamanistische opstelling (duur ongeveer 1 uur): € 50,- incl btw

 

 

 

De therapie en kosten
De therapeute
Opstellingen
Lorelei Vrouwenfestival
Welkom en contact
Vuurland Kunst
Moeders Genezen
Ervaringen van cliënten
Spirituele Regressie

Contactgegevens:

Marieke Maarleveld, lid NVRT, lid Nibig, wwkgz-geregistreerd.

Warmenhuizen/Schoorldam, Noord-Holland. Vrij parkeren, minder dan 1 uur rijden vanuit centrum Amsterdam.

m.maarleveld@quicknet.nl, 06-30367868