Opstellingen- Wheels and stones

In 2010 heb ik een jaartraining gedaan in Berlijn bij Daan van Kampenhout, zie http://daanvankampenhout.com/. Daan geeft zelf geen individuele sessies meer, alleen groepsopstellingen.

In de training die ik gevolgd heb gaat het om het werken met opstellingen met individuele cliënten op een 1-op-1 basis. De opstellingen worden gelegd in het Wiel van de Richtingen, met hulp van de krachten uit de sjamanistische wereld, zoals bijvoorbeeld de voorouders en krachtdieren.

Dit is een geweldige techniek om te werken met de krachten om je heen, je eigen generatie en de voorgaande generaties. Je gebruikte het om eventuele verstrengelingen op te lossen, en meer kracht toe te voegen aan je systeem, zodat alles beter stroomt en je zelf ook meer kracht tot je beschikking hebt.

Je kunt bijvoorbeeld een opstelling doen voor je huidige gezinssysteem, of het familiesysteem waar je uitkomt, voor een situatie op je werk of voor een fysieke klacht. Je kunt dan ervaren welke invloeden er allemaal werkzaam zijn, en wie er misschien niet op zijn of haar plek staat. En misschien draag je iets voor anderen. Hier kun je dan in de opstelling werk mee doen.

Het is een heel mooie en krachtige werkvorm.

 

Kosten:

€50,- per uur voor een individuele opstelling. De duur is 1 tot 1,5 uur.

 

 

De therapie en kosten
De therapeute
Opstellingen
Lorelei Vrouwenfestival
Welkom en contact
Vuurland Kunst
Moeders Genezen
Ervaringen van cliënten
Spirituele Regressie
Opstellingen