Individuele Sjamanistische Opstellingen

...met het Wiel van de Richtingen, steentjes, voorouders en krachtdieren. Ik heb dit geleerd bij een jaartraining bij Daan van Kampenhout. Het is een prachtige werkwijze, die veel effect heeft. Je kunt deze opstelling doen voor allerlei (familie)thematiek en problemen, ook als je de herkomst niet weet. De duur is ongeveer twee uur.
Daan geeft zelf geen individuele sessies meer, alleen groepsopstellingen. Zie voor meer informatie ook https://daanvankampenhout.com/

In de training die ik gevolgd heb gaat het om het werken met opstellingen met individuele cliƫnten op een 1-op-1 basis. De opstellingen worden gelegd in het Wiel van de Richtingen, met hulp van de krachten uit de sjamanistische wereld, zoals bijvoorbeeld de voorouders en krachtdieren.

Dit is een geweldige techniek om te werken met de krachten om je heen, je eigen generatie en de voorgaande generaties. Je gebruikt het om eventuele verstrengelingen op te lossen, en meer kracht toe te voegen aan je systeem, zodat alles beter stroomt en je zelf ook meer kracht tot je beschikking hebt. Ook kan het systeem dan zelf een nieuwe balans kan vinden, en deze kracht kan ook gebruikt worden om verdriet te dragen en de tranen te laten stromen. Dit is ontzettend helend.

Je kunt bijvoorbeeld een opstelling doen voor je huidige gezinssysteem, of het familiesysteem waar je uitkomt, voor een situatie op je werk of voor een fysieke klacht. Je kunt dan ervaren welke invloeden er allemaal werkzaam zijn, en wie er misschien niet op zijn of haar plek staat. En misschien draag je iets voor anderen. Hier kun je dan in de opstelling werk mee doen.

Het is een heel mooie en krachtige werkvorm.

Helen van de Moederlijn/de Vaderlijn/het Voorouderveld:

Voor het helen van de Moederlijn kijken we naar de zeven generaties vrouwen voor jou, dus je moeder/haar moeder enzovoort. In een opstelling kijken we wat er voor blokkades of trauma zijn, en we gaan kijken wat er nodig is voor heling. Zo kan de kracht vanuit de voormoederlijn voor jou en je eventuele dochters beschikbaar komen, en kan alles weer doorstromen.

Hetzelfde principe werkt ook voor de Vaderlijn.

Je kunt ook als je wilt het hele Voorouderveld van zeven generaties voor jou waar mogelijk helen. Dit ga je thuis doen na instructie en uitleg bij mij in de praktijk. Hiervoor moet je thuis een of meer maanden uittrekken, want dit zijn dan totaal 254 voorouders. Je hebt dan elke dag 10 minuten, of een paar keer per week een halfuurtje nodig. Ik ga je leren hoe je dat kunt doen. Dit is fijn als je weet dat er veel belasting is vanuit je familiesysteem, of als je voelt dat de energie en steun vanuit de voorouders blokkeert.

Kosten:

Opstellingen zijn € 75,- per sessie incl btw, dit is voor ongeveer 1,5 uur. Heel soms duurt het langer, dan reken ik € 50,- per uur incl btw.

 

 

De therapie
De therapeute
Sjamanistische Opstellingen
Welkom en contact
Vuurland Kunst
Voice Dialogue en Moeders Genezen
Ervaringen van cliƫnten
Spirituele Regressie