Kosten:

-Gratis kennismakingsgesprekje
Het traject dat we gezamenlijk eventueel aangaan is erg intensief, hoe kort of hoe lang het ook wordt. Ik ga voor enige tijd tijd meeleven met jouw leven. Voor mij is het belangrijk dat het voor ons beiden goed voelt om dit aan te gaan. Het eerste gesprekje is daarom gratis en is bedoeld om vrijblijvend kennis te maken. Het duurt ongeveer 20 minuten.
Alleen voor Klankschaal Soundmassage geef ik losse behandelingen, zonder intake of voorgesprekje.

- Het basistarief is daarna altijd € 100,- per sessie, incl btw. De duur van een sessie is rond de twee uur. Soms duurt een sessie iets langer en dan geldt het uurtarief van € 50,- per uur incl btw.

-Opstellingen zijn € 75,- per sessie incl btw, dit is voor ongeveer 1,5 uur. Heel soms duurt het langer, dan reken ik € 50,- per uur incl btw.

-De intake is schriftelijk via mail of post, en ik reken daarvoor een vergoeding van € 20,- euro incl btw

-Een Klankschaal Soundmassage duurt ruim 1 uur, inclusief kort voorgesprekje en rustig bijkomen achteraf. De Soundmassage zelf duurt 45 minuten. Voor deze behandeling is geen intake of kennismakingsgesprekje nodig. De kosten zijn hiervoor € 75,- incl btw.

Let op:
-De sessies worden niet door zorgverzekeraars vergoed. De reden is dat ik vrij wil zijn in mijn keuze van bij- en nascholingen.
-Afspraken kun je kosteloos annuleren tot 24 uur van te voren. Hierna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

De therapie
De therapeute
Sjamanistische Opstellingen
Welkom en contact
Vuurland Kunst
Ervaringen van cliënten
Regressie en Reincarnatie

Contactgegevens:

Marieke Maarleveld, lid CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Ook ben ik lid van de de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT), dit is een rijks-erkende wwkgz geschilleninstantie. Zie hiervoor GAT.

Mijn praktijkadres is in Ede, gegevens volgen na afspraak

Contact bij voorkeur via email: m.a.c.maarleveld@gmail.com, 06-30367868

Privacyverklaring

Klachten, AVG en Privacy
Zielsregressie
Voice Dialogue en Moeders Genezen
Klankschaal Soundmassage
Kosten