...Klankschaal Soundmassage vervolg...

-Helaas tijdelijk niet beschikbaar-

Werking:
Tijdens een klankmassage resoneren fijne klanktrillingen diep door alle huidlagen heen, diep door het hele lichaam. Het is een zachte aanraking met klank. Het resultaat is een diepe ontspanning. Het is als wanneer je een steentje in een vijver gooit, en de golven zich over zich over het hele wateroppervlak verplaatsen. De klanktrilling van klankmassage verplaatst zich op dezelfde manier. Ons lichaam bestaat namelijk voor meer dan 70% uit water. Klankmassage bereikt alle cellen in het lichaam. De massage kan op zich zelf staan, of ondersteunend werken bij andere therapieen of herstelprocessen.

Verder zijn er nog de volgende Contra-indicaties voor werken met de klankschalen op het lichaam (in de omringende ruimte om de client heen werken kan altijd):

-Trombose
-Epilepsie
-Psychose
-Zwangerschap
-Vers littekenweefsel
-Pacemaker/ICD

Nada Brahma- The world is sound

De huidige wetenschap staat op het punt te bewijzen dat er inderdaad waarheid schuilt in het feit dat de schepping uit trillingen bestaat. In India staat de essentiële creatieve vibratie bekend als de lettergreep OHM of AUM, en heeft de afgelopen 3000 jaar of langer een belangrijke rol gespeeld in de heilige geschriften en filosofieën. Diepe concentratie op deze fundamentele, oorspronkelijke vibratie kan muzikaal en spiritueel zeer lonend blijken te zijn.

Ik heb altijd van muziek gehouden, en ook van de diepe essentie van klank. Ik heb een paar jaar Indiase muziek (zang, bansuri en sarod) gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium, en daar gingen we ontzettend diep in op de essentie van zuivere klank, boventonen en microtonen.
Ik ben blij dat ik nu de tijd en de gelegenheid heb gevonden daar weer naar terug te keren, naar de bijzondere eigenschappen van klank.

(De voorbeeldclient in onderstaande foto's is mijn partner, de focus in mijn praktijk ligt op het behandelen van vrouwen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De therapie
De therapeute
Sjamanistische Opstellingen
Welkom en contact
Vuurland Kunst
Ervaringen van cliënten
Regressie en Reincarnatie

Contactgegevens:

Marieke Maarleveld, lid CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Ook ben ik lid van de de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT), dit is een rijks-erkende wwkgz geschilleninstantie. Zie hiervoor GAT.

Warmenhuizen/Schoorldam, Noord-Holland. Vrij parkeren, minder dan 1 uur rijden vanuit centrum Amsterdam.

Contact bij voorkeur via email: m.maarleveld@quicknet.nl, 06-30367868

Privacyverklaring

Klachten, AVG en Privacy
Zielsregressie
Voice Dialogue en Moeders Genezen
Klankschaal Soundmassage
Kosten
Klankschalen