Nada Brahma- The world is sound

De huidige wetenschap staat op het punt te bewijzen dat er inderdaad waarheid schuilt in het feit dat de schepping uit trillingen bestaat. In India staat de essentiële creatieve vibratie bekend als de lettergreep OHM of AUM, en heeft de afgelopen 3000 jaar of langer een belangrijke rol gespeeld in de heilige geschriften en filosofieën. Diepe concentratie op deze fundamentele, oorspronkelijke vibratie kan muzikaal en spiritueel zeer lonend blijken te zijn.

Ik heb altijd van muziek gehouden, en ook van de diepe essentie van klank. Ik heb een paar jaar Indiase muziek (zang, bansuri en sarod) gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium, en daar gingen we ontzettend diep in op de essentie van zuivere klank, boventonen en microtonen.
Ik ben blij dat ik nu de tijd en de gelegenheid heb gevonden daar weer naar terug te keren, naar de bijzondere eigenschappen van klank.

 

De therapie
De therapeute
Sjamanistische Opstellingen
Welkom en contact
Vuurland Kunst
Ervaringen van cliënten
Regressie en Reincarnatie

Contactgegevens:

Marieke Maarleveld, lid CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Ook ben ik lid van de de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT), dit is een rijks-erkende wwkgz geschilleninstantie. Zie hiervoor GAT.

Warmenhuizen/Schoorldam, Noord-Holland. Vrij parkeren, minder dan 1 uur rijden vanuit centrum Amsterdam.

Contact bij voorkeur via email: m.maarleveld@quicknet.nl, 06-30367868

Privacyverklaring

Klachten, AVG en Privacy
Zielsregressie
Voice Dialogue en Moeders Genezen
Klankschaal Soundmassage
Kosten