Regressie- en Reïncarnatietherapie

Reïncarnatie heeft altijd mijn grote belangstelling gehad. Ik heb zelf als cliënt veel ervaring met deze therapievorm en ik vind het zeer diepgaand en bijzonder wat het kan bereiken en helen. Ook is het heel interessant te zien waar en wanneer je eerder geleefd hebt, en hoe dat samenhangt met je huidige leven.

Regressie- en Reïncarnatietherapie gaat er vanuit dat gedurende dit leven en vorige levens traumatische ervaringen vaak niet op dat moment verwerkt kunnen worden. Ze bevriezen als het ware in de tijd. Deze onverwerkte ervaringen uit het verleden bepalen je reacties in het nu, en werken onbewust heel beperkend.

Met Regressie- en Reïncarnatietherapie ga je terug naar de specifieke ervaringen die op een ongewenste manier je leven beïnvloeden. Door het opsporen en herbeleven van de gebeurtenissen kun je emoties en fysieke pijnen ontladen. Als de ervaring uit het verleden eindelijk verwerkt is verdwijnen de klachten die ermee samenhingen.

Het kan gaan om ervaringen uit je jeugd (innerlijk kind werk), geboorte, de zwangerschap, conceptie of vorige levens. Je hoeft niet in reïncarnatie te geloven, wel is het belangrijk dat je de indrukken die tijdens de sessie bovenkomen serieus neemt.

Je wordt je bewust van hoe de beperkende patronen en overtuigingen ontstaan zijn en hoe ze zich steeds weer herhalen. Met dit inzicht kun je je leven gaan veranderen, en eindelijk in het Nu gaan leven.

 

 

 

 

De therapie
De therapeute
Opstellingen
Lorelei Vrouwenfestival
Welkom en contact
Vuurland Kunst
Moeders Genezen
Ervaringen van cliënten
Spirituele Regressie

Contactgegevens:

Marieke Maarleveld, wwkgz-geregistreerd.

Privacyverklaring

Warmenhuizen/Schoorldam, Noord-Holland. Vrij parkeren, minder dan 1 uur rijden vanuit centrum Amsterdam.

m.maarleveld@quicknet.nl, 06-30367868

Kosten, klachtenregeling, AVG